fbpx

Полезно

Следим тенденциите на пазара на недвижими имоти и ежедневно черпим информация за него от първа ръка – играчите на пазара, брокери, строители и инвеститори, часни лица и онлайн надеждни източници за реална информация. На тази страница споделяме с вас част от полезните ресурси, които може да използвате, за да научите още за текущите тенденции на пазара за имоти. Наша цел е и да бъдем полезни и за дългосрочното финансово планиране на хората, които са на текущата платформа на фондацията.

Каталог за Ново Строителство в София

Навсякъде в момента в София се строи. Може да изберете най-добрата локация за вас. Имате възможност да договорите добра цена и да плащате на етапи, а не наведнъж. Можете да искате промени в помещенията и функционалността, още преди да са построени. Избор на етаж, изложение и гледки. Най-хубавите апартаменти свършват първи. Разлгедайте каталога и следете новите жилищни проекти в София  ТУК.

Делта 3 Имотни Анализи

Колко Струва Моят Имот?

Всеки средностатистически човек в живота си купува или продава поне веднъж недвижим имот, било то апартамент, нива, гараж, магазин и други. Има моменти , в които се питате: Колко струва моят имот ? Какви са най-важните методи и мерки, които трябва да знаете, за да сключите добра сделка в кратък срок и на изгодната цена? Може да разлгедате трите метода на оценка на имот ТУК.

Как да Купя Имот без Проблеми

Когато решите да купувате имот, ще се окажете обградени от приятели, роднини и познати, които се надпреварват да ви дават съвети за това как трябва да подходите. В повечето случаи те имат една или няколко сделки за недвижими имоти в живота си и съветите им понякога са грешни и подвеждащи.Покупката на недвижимо имущество е значима и скъпа стъпка и към нея в никакъв случай не трябва да се подхожда лекомислено. Вижте повече ТУК.

Имотни Анализи и Актуална Информация

Анализи

Живот под наем и Новите Лордове

В днешни дни аристокрацията във Великобритания, така наречените лордове, все още владеят около 1/3 от земите. Освен земеделските земи в провинцията, дори в Лондон…
Анализи

Жилищната криза в Европа

Над 82 млн. домакинства в ЕС имат затруднения да изплащат наемите си, 17% от хората живеят в пренаселени жилища, а малко над 10% харчат…