fbpx

Стаж по продажби и предприемачество

Без заобикалки може да кажем, че търговските професии по цял свят са най-високо платените. В частност брокерите на недвижими имоти (която ще разгледаме по-подробно в този материал) в САЩ и други развити икономики са в топ 3 на най-високоплатените професии и един среден брокер заработва шест цифрена сума за година.

Всички топ предприемачи и изпълнителни директори в цял свят трябва да могат да продават, да вдъхновяват и да комуникират ефективно.

ЗАЩО ?

ДА ИЗБЕРЕТЕ СТАЖ В СФЕРАТА НА ПРОДАЖБИ И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО С 

Опит

В сферата на продажбите, изграждане и развитие на екип, управление на бизнес и управление на проекти (project management). Продажбите са кръвта на всеки бизнес и едно от най-важните умения на успешния предприемач е да разбира и управлява процесите в маркетинга и продажбите.

Контакти

С инвеститори от Бъглария и чужбина, строителни компании, хора (купувачи на имоти) от най-различни сфери на дейност.

До 30 годишна възраст работим за изграждането на контакти, след това контактите започват да работят за нас.“

Финансов Капитал

Успешните търговци изкарват средно 10 х минималната работна заплата. Търговците в Делта 3 участват индивидуално и колективно в покупко-продажба на имоти, което им дава възможност да създадат собствен капитал, с който да могат да инвестират.

КАКВО

Е ВКЛЮЧЕНО В СТАЖАНТСКАТА ПРОГРАМА, ТАКА ЧЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ ДА ПРИДОБИЕТЕ ОПИТ, КОНТАКТИ И ФИНАНСОВ КАПИТАЛ ?

Умения

Които не се учат в университета, а всеки който иска да се развива професионално или да бъде предприемач…. трябва да развие.

  • Ефективна Комуникация и продаване на визия, идеи, себе си, услуги и продукти
  • Генериране на потенциални бизнес клиенти – инвеститори в жилищни, офис и индустриални проекти.
  • 2 основни системи за Продажби: Business to Business (B2B), както и Business To Customer (B2C)
  • Следващото ниво: Мениджмънт. Умения за рекрутинг, изграждане, вдъхновяване и развитие на екип.

Увереност

Емоционалната устойчивост, самоконтролът и самоувереността са кллючови за изграждане на нагласа на успешен човек.

  • Изграждане на навици за конструктивен Self Talk, умение които всички топ световни спортисти развиват индивидуално със спортни психолози
  • GPS to Success – Професионален план за целеполагане, който работи
  • Екипна култура, която стимулира проактивност, увереност и подкрепа в преодоляване на страховете от отхвърляне и провал (двете големи спирачки към развитието на човек).

Система

Нищо не работи устойчиво и не съществува успешен бизнес без системи и системен подход за процесите в една компания.

  • Онбординг процес и наръчник за нови членове на екипа, с които се скъсява времето до изграждане на необходимите компетенции
  • CRM система за управление на взаимоотношенията с клиентите, както и за управление на личните резултати.
  • Методология за Консултативно Продаване на световно ниво
  • Автоматизация и ефективно управление на Facebook, Email и телефонен маркетинг.

КАК

МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА ?

Онбординг

9 от 10 компании в България нямат изграден Онбординг Процес, което води до неудовлетворителни резултати, както за самите компании, така и за новонаетите. 

  • Серия от обучения с водещи мениджъри
  • Ролеви игри и тест
  • Селекция на стажанти, които да продължат напред
  • Следване на опитен търговец – участие във всеки етап от Продажбения процес с реални клиенти
  • Усвояване на Методология за Консултативно Продаване и Ефективна Комуникация на живо и по телефона
  • Продължаващо ежедневно обучение

Дейности

Продажбеният процес представлява Фуния от Дейности. Сделката е резултатът и се намира в края на фунията, но за да се стигне до там са нужни дейности, които кореспондират на различните етапи на процеса.

  • График на ключовите дейности за реализиране на сделка
  • Процес в етапи, стъпка по стъпка
  • Водене на срещи по Консултативна Методология за Продажби
  • Използване на изпитани техники за задаване на въпроси, разбиране на нуждата, представяне на решения, справяне с възражения и финализиране на сделка

Коучинг

Най-голямата грешка на мениджърите е да не прекарват време регулярно, всяка седмица и индивидуално с членовете на екипа си. 

  • Индивидуален коучинг всеки ден, относно конкретни възможности за сделки, дефиниране и постигане на цели, професионално и личностно развитие
  • Мениджърите в Делта 3 са обучени по световно призната методология за Търговски Мениджмънт и Коучинг.
  • Регулярните срещи с мениджъра, които стъпват върху утвърдените методологии за продажби и за търговски коучинг, водят до контролируеми резултати. Не разчитаме на таланта

Ако искате да се развивате в продажбите, мениджмънта и предприемачеството.
И за вас е ценно да придобиете опит, контакти и финансов капитал.
И смятате, че стажът от Делта 3 ще ви даде нужните умения, увереност и системи…

Обадете се на 0878 501 233
за повече информация

Стажът продължава от 3 до 6 месеца6

6
Възможност за професионално развитие след това на половин или пълен работен ден50% of 100%
50% of 100%
100% of 100%
100% of 100%
Освен опит и обучение, по време на стажа ще заработвате 30% от стойността на генерираните приходи за компанията. Професионалното развитие след стажантската програма дава ясен път за достигане на 60% от стойността на генерираните приходи.30% of 100%
30% of 100%
60% of 100%
60% of 100%
100% от опита и знанието в сферата на професионални продажби остава за вас.100% of 100%
100% of 100%

Делта 3 е дългогодишен Партньор на МОН – Министерство на Образованието и Науката по програма „Студентски Практики“, като в последните 6 години, компанията е сключвала договори за провеждане на стажове със студенти от Софийски Университет, ТУ София, УНСС, Американски Университет Благоевград.

КОИ СА МЕНТОРИТЕ В СТАЖА ?

Делта 3 Имотни Анализи

Тома Стайков

Основател на Delta 3 Real Estate TM и на Фондация “Делта Анализи”

Тома Стайков е роден през 1988 г. Завършва Индустриален мениджмънт в Технически Университет София. Повратен момент в живота му е студентството му, когато през 2008 г. започва “истинска” работа  при международен финансов посредник и изучава американските стокови борси. Само след 1 година, едва на 20 години, той е повишен в младши мениджър. В края на бакалавърската си степен Тома e одобрен за участие в стажантска програма в сферата на маркетинга и директните продажби на американска компания с над 150 годишна история – Southwestern. Само за две години той става номер 1 в компанията в световен мащаб в категория Recruiting (набиране на студенти) с личен отбор от 20 студента.

След натрупания значителен бизнес опит, Тома избира да остане и да се развива в България. Той има огромното желание да прилага научените в САЩ добри търговски практики на българския пазар и да докаже, че младите хора могат да успяват и у нас. Заедно с Маноел Попов основават агенция за недвижими имоти Delta 3 Real Estate TM през 2012 година и я превръщат в бизнес, който расте 10 години поред с участие в над 1000 имотни сделки. Освен с посредничество, компанията се занимава и с консултантска и инвестиционна дейност.

Тома и Маноел решават да предадат нататък наученото, като основават Фондация „Делта Анализи“. Образователната мисия на фондацията е част от личната мисия на Тома: да съдейства на всеки, който има желание и жажда за знания, да научи колкото може повече за сферата на недвижимите имоти, за да направи своя информиран избор, когато настъпи моментът да се сдобие със собствен дом.

През 2017 г. стартира дейността на SBR Consulting в България – международната консултантска компания в сферата на продажбите и търговския мениджмънт. Консултантският бизнес е растящ вече 5-та година подред, като някои от клиентите на компанията са Сименс, Адастра, Сенсата, Байер, М-Кар, Немската Търговско Промишлена Палата, Армеец, Хонка, EY, Данфос, Paysafe и др. престижни компании.

Маноел Попов

Основател на Delta 3 Real Estate TM и на Фондация “Делта Анализи”

Маноел Попов е роден през 1990 г. в гр. София. Образованието му е в областта на телекомуникациите и маркетинга. Първата си работа започва през 2009 г. като борсов агент в международен финансов посредник и изучава американските стокови борси в продължение на 6 месеца. За това време успява да се издигне до топ брокер. Кариерата му продължава с успехи с сферата на мениджмънта и продажбите. Кариерата си на брокер недвижими имоти започва през 2010 г. в една от най- големите агенции за недвижими имоти в гр. София. Реализира предимно сделки над средния ценови диапазон.

Година по-късно Маноел решава, че е време за промяна и поема инициативата да стартира собствен бизнес в тази сфера. Заедно с Тома Стайков основават агенция за недвижими имоти Delta 3 Real Estate TM през 2012 година и я превръщат в бизнес, който расте 10 години поред с участие в над 1000 имотни сделки. Освен с посредничество, компанията се занимава и с консултантска и инвестиционна дейност.

Желанието му да бъде полезен на младите си колеги да се развиват в областта на продажбите на имоти го води до решението да стане част от екипа на Фондация „Делта Анализи“.

Тома Кадийски

Търговски Мениджър в  Delta 3 Real Estate TM и имотен експерт във Фондация Делта Анализи

Опитен консултант в сферата на недвижими имоти с търговски опит в САЩ.

Квалифициран в управление на екипи, представителство на купувачи и продавачи, маркетингови стратегии за продажба на имоти. Опит в консултирането по инвестиционни проекти от ранен етап на проектиране до реализиране на продажбена и маркетингова стратегия.

От 2020 год. Тома Кадийски е Търговски Мениджър в  Delta 3 Real Estate TM.

Димитър Кулов

Търговски Мениджър в  Delta 3 Real Estate TM и имотен експерт във Фондация Делта Анализи

Димитър Кулов е роден през 1993г. Завършва Индустриално инженерство на английски език в Технически университет. В света на продажбите Димитър навлиза по време на студентството си, когато е одобрен за участие в стажантска програма в сферата на маркетинга и директните продажби на американска компания с над 150 годишна история – Southwestern. Поради независещи от Димитър причини, той не успява да замине за САЩ , започва стаж в Делта 3 и така стартира неговата кариера като търговец и по-късно търговски мениджър.

За последните 5 години той реализира успешно над 140 сделки за покупко-продажба на недвижими имоти и е един от най-добрите консултанти в компанията. Също така от 2020г. Димитър е повишен в мениджър и развива и управлява най-резултатният екип в компанията.

ЧАСТ ОТ СТАЖАНТИТЕ, КОИТО ПРОДЪЛЖИХА ДА СЕ ЗАНИМАВАТ ПРОФЕСИОНАЛНО С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Калоян Трифонов

Експерт Търговски Имоти, Delta 3 Real Estate TM
Имотен експерт във Фондация Делта Анализи

Калоян Трифонов стартира стажа си в Делта 3 през 2015 г., когато е 1-ви курс студент по Право в Софийски Университет. Практиката в реални имотни сделки и казуси на Калоян го отличава сред другите студенти. След като завършва успешно в Софийски Университет той кандидатства за престижна Магистърска програма по Real Estate Development в и е единственият приет студент от Източна Европа.  Стажът на Калоян в Делта 3 се превръща в професионална работа, след като той успява да бъде редовен студент и професионален брокер през всичките 5 години на следването му. Това му помага, както да натрупа необходимия опит, така че да бъде приет в

Калоян Трифонов е кандидат за RICS – водещата световна професионална организация за квалификации и стандарти за консултанти в секторите: земя, имоти, инфраструктура и строителство.

Боряна Богданова

Консултант Жилищни Имоти, Delta 3 Real Estate TM
Център, Възраждане, Гео Милев, Слатина, Редута, Яворов, Дружба, Левски, Хаджи Димитър, Сухата Река

Защо започнах тази работа? Защо избрах Делта 3?

По време на пандемията обучението в университета, в който уча, премина в онлайн форма. Всичко беше добре докато не се оказа, че прекарвам дните си в постоянно решаване на тестове и задачи. Накрая на семестъра завърших с отличен успех, но не бях удовлетворена. Много мои връстници по това време работеха, бяха натрупали опит в професионалната си сфера и бяха започнали да изкарват пари.

За щастие университет предлагаше възможност да кандидатствам за стаж по програма, в която участваха много фирми. Изчетох всички обяви. Това, което ме привлече към Делта 3, беше факта, че единствено тяхната обява беше написана ясно и структурирано и само от нея разбрах какво да очаквам от позицията, за която кандидатствам. Изпратих им CV-то си и на следващия ден от Делта 3 ме поканиха на интервю. Преминах стажантска програма и вече две години работя тук. 

 

Какво ми даде работата ? Какво научих? Какви умения придобих? 

Делта 3 ми даде различни позитиви – работа в млад и мотивиран екип; подкрепа и напътствия; лично внимание към задачите, които трябва да свърша, и процесите, през които преминавам, докато трупам опит; както и много срещи и съвместна работа с различни хора – обикновени продавачи, купувачи и бизнесмени.

Научих колко е важна ефективната комуникация, правилната нагласа и self-talk, както и че всичко е въпрос на бройки- колко разговора и колко срещи те водят до определен брой сделки. Системите на работа, които се прилагат във фирмата, ми помагат да следя професионалното си развитие и резултатите си. Уменията, които развих там, са организираност, дисциплина, приоритизиране на задачите, ефективна комуникация с колеги и клиенти.

 

Как успях да го постигна? Как се случи всичко?

Всичко, което съм постигнала досега, се дължи на упоритост и правилно разбиране на процеса – от първоначалните въпроси до вземането на окончателно решение за покупка. Много ми помогна и вниманието, което мениджърите ми обръщат, когато имам въпрос или съм в непозната ситуация. Смея да твърдя, че формулата на успеха се състои от постоянство, желание за работа, учене и надграждане, много слушане и правилна нагласа.

Люси Атанасова

Консултант Жилищни Имоти, Delta 3 Real Estate TM
Овча Купел, Карпузица, Княжево, Горна Баня, Славия, Лагера, Хиподрума, Красно Село, Борово, Манастирски Ливади, Павлово, Бъкстон.

Люси Атанасова завършва висше образование през 2021г. със специалност „Икономическа социология и психология“ в УНСС.  Докато е студент работи в семеен бизнес, но един ден решава, че е време за промяна.

Люси избира стажантската програма в Делта 3, защото вижда възможност да поеме инициативата за своето личностно развитие.

Ето както Люси споделя лично относно стажантската програма на Делта 3:

Още на интервюто ми беше обяснено за трудностите, през които трябваше да премина. Работата на брокера е интересна и динамична, среща ни с хора всеки ден.

Това ми даде един различен поглед и обогати цялостната ми представа за живота. Екипът на „Делта 3“ е много сплотен, а в лицето на моя мениджър Димитър Кулов ежедневно получавам подкрепа и потенциал за развитие.

Това, което научих е, че за да бъдеш успешен брокер, всеки ден трябва да се учат нови неща, да имаш силна мотивация и желание за развитие.  

Част от уменията, които придобих са ефективна комуникация, развих професионална мрежа от контакти, знание, анализи и проучвания на пазара, както в страната, така и в световен план. Усвоих практики за продажби на световно ниво и успешно вече две години ги прлагам в сектора на недвижимите имоти.

Мери Бейбутян

Консултант Жилищни Имоти, Delta 3 Real Estate TM
Витоша, Студентски град, Дървеница, Дианабад, Мусагеница, Изток, Изгрев, Младост 1, 1А, 2, 3, 4

Завършила съм висшето си образование през 2021 г. със специалност Бизнес администрация. Желанието ми да работя в сферата на недвижимите имоти започна още преди завършването на университет, и така кандидатствах по програма, набираща все още неопитни, но упорити и амбицирани студенти.

Имах избор от 5 различни по дейност фирми, като Делта 3 беше една от тях. Обадиха ми се от всяка една от четирите,  а последно по ирония най-силно чаканото обаждане беше от Делта.

 

Защо избрах Делта 3?

Интервюто водеше моят сегашен мениджър Димитър Кулов, който на пръв поглед млад, но видимо интелигентен и успешен млад мъж – сподели с мен неговата история и пътят, през който е преминал. Както за трудностите, така и за удоволствието от работата като консултант по недвижими имоти. Спечели ме това, че чрез срещи с него виждах как се случва цикълът на продажбите в реална среда, и че екипът е сплотен до степен, че си помагат и черпят знания един от друг.

Всеки един от колегите споделяше реални случки за опита им през годините и срещите им с истинските „играчи“ на пазара – продавачи, купувачи и утвърдени през годините инвеститори на Софийския пазар.

 

Какво ми даде работата? Какво научих? Какви умения придобих?

Както всеки млад и неопитен човек, и аз имах пропуски, свързани с организацията на времето, разсеяност, непоследователност и тн. Благодарение на силната ми мотивация за успех и постоянството на целия екип на Делта 3 към мен, се научих да бъда по-организирана, последователна в работата си и най-вече по-добър слушател. 

 

Как успях да го постигна? Как се случи всичко?

„Добрият търговец не говори прекалено много, а ключът към успеха е в активното слушане с разбиране!“ 

Да се научиш на смирение и постоянство е нещото, което успях да попия  от колегите си. За да се преборя за мястото си във фирмата повреме на Ковид пандемията, беше предизвикателство, тъй като при моето кандидатстване имаше едно свободно място в тогавашния екип. В група трябваше да бъдем 5-ма души, от които един да заеме така желаното място. Останалите 4-ма се отказаха по една или друга причина, и аз останах сама да се боря за мястото си. 

Както във всяка уважаваща себе си компания, така и в тази, колегите ценят времето си и бяха скептични по въпроса дали да стартират обучение с 1 човек, или да изчакат още 4-ма нови потенциални кандидати. За мен, както мястото в този екип, така и работата като консултант в Делта 3 бяха цел номер 1 и с проактивни прозвънявания и упоритост показах, че желанието ми да се развивам като професионалист в сферата е достатъчно голямо, и въпреки трудностите съм щастлива, че съумях да преборя себе си и продължавам развитието си във фирмата.

Благодарение на Делта 3, всеки ден се срещам с потенциалните купувачи на пазара, продавачи и се запознавам с инвеститори с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти.

Ако искате да се развивате в продажбите, мениджмънта и предприемачеството.
И за вас е ценно да придобиете опит, контакти и финансов капитал.
И смятате, че стажът от Делта 3 ще ви даде нужните умения, увереност и системи…

Обадете се на 0878 501 233
за повече информация

Нужно ли е да си добър търговец за да станеш милионер?

 

Социологът и историк Райнер Зайтелман публикува интересни резултати от негови проучвания в книгата си „The Wealth Elite”.

Зайтелман интервюирал 45 човека, чието богатство варира от 10 до 30 милиона EUR, като няколко от тях са с богатство от около 3 млрд. EUR. Повечето от са така наречените „self-made“ или натрупали богатството си сами от нулата, а някои от тях имали за старт наследство, което мултиплицирали.

2/3 от тях споделили, че опитът им като търговци е имал изключителна важна роля по пътя им към това да станат милионери/милиардери. Повече от 1/3 от тях са признали, че дължат 70% и дори повече от успеха си именно на търговските си умения.

Доста знаменитости и Изпълнителни директори (CEO) споделят, че са работили като търговци преди да забогатеят. Кание Уест е бил продавач в GAP. Джони Деп и Дженифър Анистън са продавали по телефона. Изпълнителният директор на Netflix Рийд Хейстингс е продавал прахосмукачки от врата на врата, като споделя: „Обичах си работата, колкото и странно да звучи… защото срещах много различни хора.“

Проучване на професионалната социална мрежа Linkedin сред хиляди изпълнителни директори (CEO) показва, че търговската професия е сред 5-те най-често срещани професии, с които са стартирали професионалното си развитие, а най-често са били Консултанти (което само по себе си е професия, която изисква да бъдеш и търговец).

Какво дава и какво взима търговската професия?

Преди да сложим розовите очила и да говорим за благата от търговската професия, ще започнем с трудностите и изпитанията, които са част от нея.


Отхвърлянето

С други думи, да ти казват „НЕ“, „Не ме интересува“, „Как си позволяваш да ми звъниш“, „Разкарай се“ и много други…

Топ търговците затварят около 10% от възможните сделки. Следователно, ако си топ брокер и се опитваш да направиш 100 сделки, то 90 пъти ще чуеш НЕ под най-различни форми.

В началото е най-трудно, защото % откази е още по-голям и търговецът трябва да бъде емоционално устойчив, мотивиран и много да учи, за да може да развие мрежа от контакти.

Рекламата и притискането да ти продадат нещо е част от нашето ежедневие и го виждаме по улиците, в магазините, в интернет, по телевизията, по радиото, по телефона, в имейла, в социалните мрежи…. Поради това хората развиваме меко казано резистентност, защитни реакции, недоверие и нежелание да си говорим с търговци.  Хората обичаме да купуваме, но мразим да ни продават и пробутват.

Още тук, още в началото много хора се отказват от търговската професия, защото не намират начин как да се справят със своите емоции, както и с емоциите на хората срещу тях. До голяма степен причината за това е липсата на добър мениджър и липсата на добро обучение.


Несигурност (финансова и не само)

Един от моите ментори (споделя Тома Стайков), които ми помогнаха да стана топ търговец ( Дан Мур, президент на Southwestern Advantage) веднъж ми каза: „Ако искаш да премахнеш тавана на твоите възможности и да постигнеш твоя потенциал, то първо трябва да премахнеш пода (сигурната заплата) и да се научиш да летиш….“

Търговските професии, които дават най-голям шанс за професионално развитие и най-големи възможности за финансови доходи не предлагат сигурна заплата. Да работиш на заплата означава да продадеш времето си за определен брой лева на час – така няма как да станеш милионер, нито можеш да спестиш достатъчно, за да инвестираш или да започнеш твой собствен бизнес.

Сигурното (заплатата) се оказва най-несигурно по време на криза например.

Но когато премахнеш пода, за да премахнеш тавана на своите възможности и почнеш да се учиш да летиш, могат да минат около 6 месеца  преди да почнеш да изкарваш достатъчно пари.

 

Емоционално Влакче на Ужасите

Ежедневните провали и отхвърлянето в комбинация с финансовата несигурност в началото водят до големи амплитуди в емоционалното състояние на човек… От вдъхновение и мотивация устремени в пътя към постигането на финансова свобода, до съмнение и неувереност, че това е истина или че изобщо е постижимо. И всичко това в един ден, или в рамките на 1 час.

Какво дава търговската професия и защо едни от най-успешните и богати предприемачи в света са търговци?

Всички сме чували, че проблемите правят човек по-силен, че когато сме извън комфортната си зона, ние всъщност израстваме …. клишетата са истина.

Отхвърлянето ни дава формулата на успеха, учи ни да не се отказваме (ако не се откажем ) и ни дава така важния урок на Закона за средните стойности (law of averages), а именно: Нужни са определен брой опити за постигане на успех и провалът е само временно явление.

Звучи добре на теория, но човек може да научи този урок единствено чрез практиката. Ако не се откаже един търговец в началото след като е получил например 10,20 отказа (временни провали) и продължи да опитва, то в крайна сметка ще стигне до заветното ДА. Колкото по-опитен е един търговец, толкова по-малко НЕ-та среща по пътя към ДА, тоест цикъла на продажбата става по-кратък.

Майкъл Джордан се е заключил в стаята си е плакал цял ден, след като са го изключили от баскетболния отбор на гимназията. Това не го отказва и не му пречи да стане най-великят баскетболист за времето си. Цитат от Джордан: “Пропуснал съм повече от 9000 изтрела в кариерата ми. Загубил съм почити 300 мача. Множество пъти ми бе доверяван последният изтрел в мача за победа и 26 пъти го пропуснах и загубихме. Провялях се отново и отново в моят живот … и за тов успях!”

  • Уолт Дисни е бил уволнен от вестник, защото „не е имал въображения“ и са му липсвали „оригинални идеи“.
  • Лионел Меси е бил отстранен от отбора на 11 г., защото е диагностициран с дефицит в хормона на растежа и е бил значително по-дребен от децата на неговата възраст.
  • На 30 годишна възраст Стив Джобс е изпаднал в депресия, след като е бил безцеремонно премахнат от компанията, която е създал.
  • Дека Рекординг Студиос не одобрили Бийтълс, защото „не са харесали техния саунд“ и „нямали бъдеще в шоу бизнеса“.
  • Д-р Сюс (най-продаваният автор на детски книжки в света) получил отказа от 27 издателства на първата си книга.
  • Джей Кей (J.K.) Роулинг е получила 12 поредни отказа от различни издаделства, преди Bloomsbery да се съгласят да издадат Хари Потър.
  • Опра Уинфри е била отстранена от водещ на новините, защото “не ставала за водещ”.
  • Ейбрахам Линкълн загубил своята годеница, фалирал, получил нервна криза и загубил 8 пъти изборите, преди да стане един от най-успешните президенти на САЩ.

Явно да те отхвърлят е нещо хубаво все пак. Търговската професия тренира мускула на падане и ставане чудесно и дава основата за постигане на нещо по-значимо.  

Финансовата несигурност е началото на премахването на тавана на нашите възможности, както творчески, така и финансови.

Финансовата несигурност ни дава повече сигурност от заплатата, учи ни да бъдем предприемачи и да използваме ефективно ресурсите, с които разполагаме.

Кръвта на всеки бизнес са клиентите. Без продажби и съответно без клиенти бизнесът умира. Предприемачеството започва с продажбите и свършва там. Финансовата несигурност и липсата на заплата ни учи на предприемачество, защото нямаме друг избор освен да намерим начин да привлечем нови клиенти, за да вземем нашия справедлив дял и да живеем. Тук отново се учим да излизаме от комфортната си зона и да се развиваме.

Моделът с комисионните при сключена сделка изгражда по-скоро партньорски взаимоотношения с шефа, което е най-сигурният път към личностно и кариерно развитие. Никъде няма да ви върнат, ако сте добър търговец и можете да привличате клиенти и пари в дадена компания.

Емоционалното влакче на ужасите или това да се сблъскваме със самите себе си, когато се проваляме, ни дава сила да преодоляваме трудните моменти и ни учи да как да изградим увереност и манталитет на победители.

TalentSmart са тествали Емоционалната Интелигентност (EQ) на повече от 1 милион души и са открили, че 90% от най-успешните хора в различни браншове имат високо ниво на EQ. Тези успешни и с висока Емоционална Интелигентност хора са развили жизнено важно умение, на което ни учи и „Емоционалното влакче на ужасите“, а именно:

„Умението да осъзнават и контролират негативния self-talk (мислите ни и разговорите ни със самите себе си), така че да не ги лимитира, ограничава и пречи да развият своя потенциал.“

Проучването на TalentSmart показва, че връзката между Емоционалната Интелигентност (EQ) и годишните доходи на човек е толкова директна, че всяка допълнителна точка EQ дава средно 2000 лв. увеличение в годишните  доходи.

Кандидатствайте, ако сте студент, който иска да се отличава когато завърши образованието си, а не да започва от нулата. 

 

Кандидатствайте, ако вече сте завършили, но работата от 9 до 5 не ви удовлетворява. Не е късно да тръгнете по пътя на постигането на вашите цели. 

 

Обадете се на 0878 501 233
за повече информация