fbpx

Екипът

Екипът ни се състои от специалисти с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние знаем, че покупката на жилище често е сред най-големите и важни решения, които едно семейство взема. Затова нашата мисия е да образоваме хората, тръгнали по този път, като споделим с тях опита си и придобитите знания в областта. Защото вярваме, че изборът на имот може и трябва да бъде приятен процес, а не източник на стрес и напрежение.

Делта 3 Имотни Анализи

Тома Стайков

Основател на Delta 3 Real Estate TM и на Фондация “Делта Анализи”

Тома Стайков е роден през 1988 г. Завършва Индустриален мениджмънт в Технически Университет София. Повратен момент в живота му е студентството му, когато през 2008 г. започва “истинска” работа  при международен финансов посредник и изучава американските стокови борси. Само след 1 година, едва на 20 години, той е повишен в младши мениджър. В края на бакалавърската си степен Тома e одобрен за участие в стажантска програма в сферата на маркетинга и директните продажби на американска компания с над 150 годишна история – Southwestern. Само за две години той става номер 1 в компанията в световен мащаб в категория Recruiting (набиране на студенти) с личен отбор от 20 студента.

След натрупания значителен бизнес опит, Тома избира да остане и да се развива в България. Той има огромното желание да прилага научените в САЩ добри търговски практики на българския пазар и да докаже, че младите хора могат да успяват и у нас. Заедно с Маноел Попов основават агенция за недвижими имоти Delta 3 Real Estate TM през 2012 година и я превръщат в бизнес, който расте 10 години поред с участие в над 1000 имотни сделки. Освен с посредничество, компанията се занимава и с консултантска и инвестиционна дейност.

Тома и Маноел решават да предадат нататък наученото, като основават Фондация „Делта Анализи“. Образователната мисия на фондацията е част от личната мисия на Тома: да съдейства на всеки, който има желание и жажда за знания, да научи колкото може повече за сферата на недвижимите имоти, за да направи своя информиран избор, когато настъпи моментът да се сдобие със собствен дом.

През 2017 г. стартира дейността на SBR Consulting в България – международната консултантска компания в сферата на продажбите и търговския мениджмънт. Консултантският бизнес е растящ вече 5-та година подред, като някои от клиентите на компанията са Сименс, Адастра, Сенсата, Байер, М-Кар, Немската Търговско Промишлена Палата, Армеец, Хонка, EY, Данфос, Paysafe и др. престижни компании.

Маноел Попов

Основател на Delta 3 Real Estate TM и на Фондация “Делта Анализи”

Маноел Попов е роден през 1990 г. в гр. София. Образованието му е в областта на телекомуникациите и маркетинга. Първата си работа започва през 2009 г. като борсов агент в международен финансов посредник и изучава американските стокови борси в продължение на 6 месеца. За това време успява да се издигне до топ брокер. Кариерата му продължава с успехи с сферата на мениджмънта и продажбите. Кариерата си на брокер недвижими имоти започва през 2010 г. в една от най- големите агенции за недвижими имоти в гр. София. Реализира предимно сделки над средния ценови диапазон.

Година по-късно Маноел решава, че е време за промяна и поема инициативата да стартира собствен бизнес в тази сфера. Заедно с Тома Стайков основават агенция за недвижими имоти Delta 3 Real Estate TM през 2012 година и я превръщат в бизнес, който расте 10 години поред с участие в над 1000 имотни сделки. Освен с посредничество, компанията се занимава и с консултантска и инвестиционна дейност.

Желанието му да бъде полезен на младите си колеги да се развиват в областта на продажбите на имоти го води до решението да стане част от екипа на Фондация „Делта Анализи“.

Тома Кадийски

Търговски Мениджър в  Delta 3 Real Estate TM и имотен експерт във Фондация Делта Анализи

Опитен консултант в сферата на недвижими имоти с търговски опит в САЩ.

Квалифициран в управление на екипи, представителство на купувачи и продавачи, маркетингови стратегии за продажба на имоти. Опит в консултирането по инвестиционни проекти от ранен етап на проектиране до реализиране на продажбена и маркетингова стратегия.

От 2020 год. Тома Кадийски е Търговски Мениджър в  Delta 3 Real Estate TM.

Димитър Кулов

Търговски Мениджър в  Delta 3 Real Estate TM и имотен експерт във Фондация Делта Анализи

Димитър Кулов е роден през 1993г. Завършва Индустриално инженерство на английски език в Технически университет. В света на продажбите Димитър навлиза по време на студентството си, когато е одобрен за участие в стажантска програма в сферата на маркетинга и директните продажби на американска компания с над 150 годишна история – Southwestern. Поради независещи от Димитър причини, той не успява да замине за САЩ , започва стаж в Делта 3 и така стартира неговата кариера като търговец и по-късно търговски мениджър.

За последните 5 години той реализира успешно над 140 сделки за покупко-продажба на недвижими имоти и е един от най-добрите консултанти в компанията. Също така от 2020г. Димитър е повишен в мениджър и развива и управлява най-резултатният екип в компанията.