fbpx

Екипът

Екипът ни се състои от специалисти с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Ние знаем, че покупката на жилище често е сред най-големите и важни решения, които едно семейство взема. Затова нашата мисия е да образоваме хората, тръгнали по този път, като споделим с тях опита си и придобитите знания в областта. Защото вярваме, че изборът на имот може и трябва да бъде приятен процес, а не източник на стрес и напрежение.

Тома Стайков

Основател на Фондация “Делта Анализи”

Тома Стайков е роден през 1988 г. Завършва Индустриален мениджмънт в Технически Университет София. Повратен момент в живота му е студентството му, когато през 2008 г. започва “истинска” работа  при международен финансов посредник и изучава американските стокови борси. Само след 1 година, едва на 20 години, той е повишен в младши мениджър. В края на бакалавърската си степен Тома e одобрен за участие в стажантска програма в сферата на маркетинга и директните продажби на американска компания с над 150 годишна история – Southwestern. Само за две години той става номер 1 в компанията в световен мащаб в категория Recruiting (набиране на студенти) с личен отбор от 20 студента. След натрупания значителен бизнес опит, Тома избира да остане и да се развива в България. Той има огромното желание да прилага научените в САЩ добри търговски практики на българския пазар и да докаже, че младите хора могат да успяват и у нас. След като основава агенция за недвижими имоти и я превръща в своя пореден голям успех, Тома решава да предаде нататък наученото, като основе Фондация “Делта Анализи”. Образователната мисия на фондацията е част от личната мисия на Тома: да съдейства на всеки, който има желание и жажда за знания, да научи колкото може повече за сферата на недвижимите имоти, за да направи своя информиран избор, когато настъпи моментът да се сдобие със собствен дом.

Маноел Попов

Маноел Попов е роден през 1990 г. в гр. София. Образованието му е в областта на телекомуникациите и маркетинга. Първата си работа започва през 2009 г. като борсов агент в международен финансов посредник и изучава американските стокови борси в продължение на 6 месеца. За това време успява да се издигне до топ брокер. Кариерата му продължава с успехи с сферата на мениджмънта и продажбите. Кариерата си на брокер недвижими имоти започва през 2010 г. в една от най- големите агенции за недвижими имоти в гр. София. Реализира предимно сделки над средния ценови диапазон. Година по-късно Маноел решава, че е време за промяна и поема инициативата да стартира собствен бизнес в тази сфера. Желанието му да бъде полезен на младите си колеги да се развиват в областта на продажбите на имоти го води до решението да стане част от екипа на Фондация “Делта Анализи”.

Димитър Христов

Димитър Христов е роден 1974 г. в гр. София. Образованието и опитът му са основно в сферата на мениджмънта. От 1994 г. до 2003 г. работи в ресторантьорския бизнес, в началото като сервитьор, по-късно като собственик на 3 ресторанта в гр. София. В бизнесa с недвижими имоти е от 2003 г. Към днешна дата има реализирани над 300 сделки в различен ценови диапазон и различни по тип имоти. Димитър се мотивира от работата с хора и от възможността да им бъде полезен със своите знания и опит. Като част от екипа на Фондация “Делта Анализи” той е сред активно работещите професионалисти, които се стремят да образоват заинтересованите от сферата, да им помогнат с финансовото планиране на покупката на жилище и да ги насочат към необходимите знания, за да умеят да избягват неизгодните сделки и съпътстващите покупката на жилище рискове.

Меню