fbpx

За Фондацията

Мисията на фондация “Делта Анализи” е да предостави на обществото платформа за споделяне на навременни данни, технологичен напредък и отраслови показатели в областта на недвижимите имоти. Ние споделяме с вас нашите знания за пазара, играчите в него и качеството на строителство. Предоставяме опита ни, така че да може да взимате информирани решения и всяка дейност с недвижимост да бъде приятен процес, без рискове и загуби на вашите трудно спечелени пари.

Светът на недвижимите имоти е все по-сложен и ние сме тук, за да помогнем на хора и общности да се ориентират и адаптират към неразбираемите процеси, като им предлагаме да се възползват от нашите знания и опит, натрупани през годините, така че да направим процеса на избор на жилище и дом максимално лесен и приятен. Ние помагаме на нашите читатели да вземат информирани решения и да работят ефективно с тях.

Ние предлагаме съдържание, инструменти и общност, за да помогнем на хората да избегнат грешки, да научат ценни съвети, да създадат полезни партньорства, и да научат всичко около процесите на сключване на сделки и финансиране.

Знаем, че посетителите, които прекарват време на нашия сайт, имат различни финансови познания, различни нива на опит и вероятно се стремят към различни резултати. Независимо от това, нашата цел е да осигурим на всеки индивид необходимите ресурси и подкрепа, за да намери своя успех – независимо дали става въпрос за осигуряване на пасивен доход или покупка на първо жилище.

Закупуването на недвижим имот може да бъде инвестиция. То обаче често е нещо много повече и по-значимо в живота на едно семейство. Ние сме тук, за да съдействаме в този така важен момент. Стремежът ни е да превърнем избора на имот в приятен и удовлетворяващ процес.

Вярваме, че това е възможно и че можем да помогнем да се случи. През годините, които прекарахме в сферата на недвижимите имоти, изучихме всички страни на една сделка с недвижимо имущество, разбрахме колко е важно доброто им познаване за всеки, на когото предстои да се сдобие с първия си имот и видяхме какъв ненужен стрес може да причини недоброто познаване на всички детайли в този процес.

Ние от Фондация в обществена полза “Делта Анализи”
поддържаме платформата delta3analizi.com със следните цели:

Да ви запознаем със законовата рамка в България, която би могла да се отнесе към вашия случай и какви права и задължения имате като купувачи и бъдещи собственици на недвижимо имущество;

Да ви предпазим от рисковете, които бихте могли да срещнете, независимо дали те са юридически, финансови или касаят състоянието на имота, който предстои да стане ваш;

Да ви разясним всички стъпки, през които предстои да преминете при сключване на сделка с недвижим имот;

Да ви ориентираме какво е състоянието на пазара на недвижими имоти с винаги актуална информация;

Вярваме, че за човек, който не е експерт в нашата област, не е и необходимо да става такъв и смятаме, че е наш дълг да върнем обратно всичко, което сме получили през годините, като предадем натрупаните знания и сме максимално полезни на всеки, който има нужда от знания и съвети в областта от професионалист с опит.

Добре дошли на сайта на фондация в обществена полза “Делта Анализи” с ЕИК 205817969. Фондацията извършва единствено и само некомерсиална дейност, съобразена с мисията ѝ.

 Информацията е скъпа

  • Но ние ще я споделяме БЕЗПЛАТНО с вас
  • Това е информация, за която работим всеки ден
  • Познаваме всички играчи на пазара – брокери, инвеститори и строители, частни инвеститори и продавачи
  • Провеждаме средно над 5 700 срещи и огледи за 1 година
  •  Провеждаме средно над 23 000 разговора за 1 година

Нашите дейности

Екипът на Фондация “Делта Анализи” осъществява своята мисия чрез разнообразие от дейности, включително:

Съвети, които ви предпазват от загуби

споделяме нашия дългогодишен практически опит и образоваме гражданите относно законовите изисквания, касаещи сделките с недвижими имоти, рисковете и добрите практики в областта.

Партньорства, които водят до печеливши сделки

стремим се да осигурим прозрачност в сектора, да споделяме истински истории и да отворим диалог между брокерите и хората, които купуват или продават имот и имат нужда от лоялни съветници в този процес.

Реални Анализи за верни и точни решения

ние ежедневно черпим от опита на професионалистите в нашата сфера и ежедневно получаваме информация за изгодни сделки и порочни практики. Отсяваме най-важното, което трябва да знаете и го споделяме.

Създаваме безплатно за вас

информационни бюлетини, ръководства и наръчници, всички необходими инструменти на разбираем език за вас, за да не допускате грешки, да не губите пари, да спите спокойно и да сключвате изгодни сделки.