Събития

Водени от стремежа ни за споделяне на знания в областта на недвижимите имоти и свързаните с тях дейности, ние организираме, участваме и информираме за предстоящи събития по темата. На тази страница споделяме с вас конференции, изложения и семинари в сферата, които си струва да бъдат следени.

Обявяване на доклада Emerging Trends in Real Estate® Europe 2020

Emerging Trends in Real Estate® Europe е ежегоден доклад, който отразява тенденциите на пазара на недвижими имоти и се изготвя от Urban Land Institute – организация, която се грижи за подобряването на градската среда в Европа, – в партньорство с бизнеса. И тази година ще бъде представено поредното му издание, в което са обобщени всички водещи трендове на пазара и това, което предстои през идващата 2020.

Конференция “Свързани умни градове и общности” 2020

Тенденцията “Умни градове” набира все по-голяма скорост и 2020 г. няма да бъде изключение от това правило. На поредното издание на конференцията ще имате възможност да научите последните трендове в сферата, да осъществите ценни контакти и да получите знания, които могат да ви бъдат полезни в избора на имот и на град, в който да го закупите – особено ако целите ви се простират извън пределите на България.

Меню