fbpx

Събития

Водени от стремежа ни за споделяне на знания в областта на недвижимите имоти и свързаните с тях дейности, ние организираме, участваме и информираме за предстоящи събития по темата. На тази страница споделяме с вас конференции, изложения и семинари в сферата, които си струва да бъдат следени.

Резиденшъл Експо Есен 2023 – Изложение за Недвижими Имоти

аповядайте на Residential Expo Есен 2023 – есенното издание на ексклузивния експо формат Residential Expo, който ще се проведе на 9 ноември 2023 в Sofia Event Center (Mall Paradise Center) и ще представи пред широката публика най-доброто от жилищния пазар.

Срещнете се на живо с представители на най-новите жилищни проекти! Повече вижте тук: https://www.residentialexpo.bg/

Emerging Trends Europe 2023 – доклад от PwC

„Emerging Trends Europe 2023“ е юбилейното 20-то издание на годишния доклад на PwC, който през годините отразява значителните промени в начина, по който се използва, финансира, търгува, развива и управлява недвижимата собственост в Европа. За да отбележат тази годишнина, ULI и PwC са събрали някои от водещите фигури, които са били свидетели на тези промени на живо, както и по-младо поколение професионалисти, които ще управляват компаниите за недвижима собственост в бъдеще.

Вижте повече тук: https://delta3analizi.com/2023/07/03/emerging-trends-europe/

Конференция “Свързани умни градове и общности” 2020

Тенденцията “Умни градове” набира все по-голяма скорост и 2020 г. няма да бъде изключение от това правило. На поредното издание на конференцията ще имате възможност да научите последните трендове в сферата, да осъществите ценни контакти и да получите знания, които могат да ви бъдат полезни в избора на имот и на град, в който да го закупите – особено ако целите ви се простират извън пределите на България.