fbpx

Какво ново при офис Сградите? – Скобелев 65

Скобелев65 е офис сграда, разположена в идеалния център на столицата. Намира се на 200 метра от площад Руски паметник, на 500 метра от НДК и на 7 минути пеш от Метростанция „Национален Дворец на Културата“. Сградата разполага със всички характеристики на офис сграда от клас А. Уникалната ѝ локация позволява бързо и лесно придвижване до всички точки на града – вкл. до Летище-София, Централни Авто и ЖП гари посредством връзката с метрото.

В непосредствена близост до Скобелев65 е разположена една от най-големите велоалеи у нас – тази на бул. „Цар Борис III“, а само на метри от сградата има спирка на трамвай 5 – т.нар „скоростен трамвай“.

Сградата има разчупен и съвременен облик, съчетава класическото офис пространство с модерната си фасада и озеленени тераси.

Скобелев65  има предвидено СМАРТ УПРАВЛЕНИЕ на сградата – посредством таблети, инсталирани във всеки офис се следи текущото потребление на ток, отдалечен достъп до камери, разрешение за ползване на асансьора само до конкретен етаж и пр., което изключва необходимостта от жива охрана и скъпа поддръжка.

Отоплението и охлаждането са решени посредством последно поколение VRV системи, които имат самостоятелно отчитане за всеки офис.

Офиси в Скобелев65 – от 203 до 340 кв.м. Сградата има предвиден ПАРКИНГ за 17 автомобила.

PDF брошура на Скобелев65.

 

Тома Кадийски,
може да ви разкаже повече за пазара на офиси в София.

‭+359 87 8138321‬

office@delta3analizi.com

 

 

Получи по @ имейл Актуална Информация

Предупреждение. Фондация “Делта Анализи” е регистрирано юридическо лице с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност. Материалите, публикувани в платформата, са само с информационно-образователен  и проучвателен характер с цел да подпомогнат мисията на фондацията и не бива да се възприемат като специализирана консултация по сделки с недвижими имоти. Фондация “Делта Анализи” не носи отговорност за начина, по който използвате информацията, съдържаща се в сайта. Винаги се обръщайте към квалифицирани специалисти за въпроси от финансов, правен и друг характер според вашите специфични обстоятелства и предприемете действие на базата на вашия информиран избор.

Анализи

Живот под наем и Новите Лордове

В днешни дни аристокрацията във Великобритания, така наречените лордове, все още владеят около 1/3 от земите. Освен земеделските земи в провинцията, дори в Лондон…
Меню