fbpx

Имоти в София – Цени. Кой район е перспективен?

Имоти в София – Цени: Къде са най-изгодните цени на имоти в София? Може да видите цените по крвартали тук.

Районите на София се променят динамично. Имате ли поглед над голямата картина? Знаете ли къде ще са следващите райони,  които ще бъдат „новата Младост“? Ако разполагате с неограничени средства, или ако цените на имотите в София не ви интересуват, не ви интересуват и прогнозите за цените на имотите в бъдеще, то може би не ви интересуват перспективните квартали в София, а просто може да си позволите да си купите жилище и гараж в Лозенец, Изток, Иван Вазов, Бели Брези, Гоце Делчев и т.н.

И да разполагате със сериозни средства за инвестиция, това означава ли, че изброените квартали са най-добрият избор за вас? В някои случаи може би да, в други може би не, зависи от целите ви.

Как решавате къде да инвестирате или къде да си купите жилище, което само по-себе си също е добре да се разглежда като инвестиция? Дали сляпо се доверявате на роднини и приятели? Дали взимате решение на база на усещане? Как ви се струва да вземете информирано решение, в което не се съмнявате и което ви кара да се чувствате добре, да спите спокойно и да сте доволни?

Вижте нов жилищен проект в София с най-изгодни цени на пазара в момента!

Развиващите се Райони на София - Където има Пространство

Виж по-Голямата Картина на Новото Строителство в София. Получете по email@ достъп до Актуална Информация днес.

Получете по имейл достъп информация за Новите Жилищни проекти в София. Информираност за Пазара в реално време. Включени и Перспективни Райони в София. Описание, локации, концепции и прогнози. Информация директно от инвеститори. Избирайте Информирано, а не по слухове.

Имоти в София - ЦениПътят на Метрото в София е сигурен сигнал за това къде кварталите ще стават повече привлекателни за живеене и инвестиция.

Кратката исторя на метрото в София показва, че търсенето на имоти в близост винаги превъзхожда районите без метро. Имотите в близост до метро са по-ликвидни и търсени, както за закупуване, така и за наемане дори и при лоши икономически условия. Бързината на предвижване в големия град остава един от най-важните фактори при избор на жилище, офис и т.н.

На следващото изображение може да видите участниците, които в момента се изграждат, както и плановете за следващите поред участъци. Всичко изобразено е официална информация от Метрополитен София.

Имоти в София – Цени. Кой е най-перспективният район спрямо цена в момента и потенциал за растеж?

Какво мислите за Дружба?

Ако не сте запознати с квартал Дружба и с развитието на Източна София, то може би ще се изненадате да разберете, че:

  • Дружба не е „кофти“ квартал, даже обратното! Показателно е че в момента там се строят и луксозни жилищни сгради (примерно проекта на АРТЕКС и др.).
  • Развита инфраструктура и удобен транспорт – може да стигате до центъра или други офис зони удобно и бързо с Метро.
  • Парк и множество детски площадки – няма да се налага да губите време в пътуване за да се разходите с децата или приятели.
  • Училища и детски градини – ако все още не ви трябват, рано или късно това ще бъде главен приоритет.
  • Хранителни вериги и малки квартални магазини – любимите ви магазини ги има и няма да се налага да пазарувате там, където не ви харесва.
  • И не на последно място, една от най-значимите причини за развитието на Дружба освен метрото е зоната за небостъргачи от другата страна на Цариградско шосе – високата офис сграда Capital Fort, част от бизнес парка –  Sofia Capital City.

Предполагам, че голяма част от Вас са запознати с новите тенденции около района, като например “Sofia Capital City” – разположен на бул. Цариградско шосе, срещу „Inter Expo Center“

Имоти в София - Цени

Цялостният проект за изграждане на „бизнес сити“ с високи сгради в София, разположено на терен с площ 57 000 кв.м.

Проектът е разделен на няколко етапа:

Етап 1 включва 3 сгради , Capital Fort” с площ 80 000 кв.м. – представляващ 126 метрова офис кула и по-малка 40 метрова офис сграда вече построени и въведени в експлоатация. Едва ли има човек, който да не е виждал Capital Fort и съседните сгради (оградени в жълто на снимката) – Най-високата сграда в София на Цариградско шосе и срещу Интерпред.

Етап 2: „Sky Fort” с площ 76 000 кв.м. – в процес на строителство (оградено в зелено на снимката), представляваща 49 етажна сграда с височина 202 метра, където се очаква да работят ~ 7000 служители и да привлича 2000 посетителя дневно.

В зелено на снимката са оградени възможностите за бъдещо изграждане на нови офис небостъргачи в тази зона. Така районът се оформя като най-голямата офис зона в София, която ще привлича хора, които ще търсят жилища за покупка и под наем в района. Кризата от 2008 г. всъщност доведе и до по-бързото развитие на „Източна София“  (примерно кварталите Младост 1-4, Garitage Park и новите бизнес центрове), тъй като миграцията от провинцията към столицата в търсене на повече възможности се ускори и защото „Изочна София“ и Магистрала Тракия са вратата и входа за голяма част местещите в София млади семейства.

Предпочитани Квартали в София

ж.к. Дружба

Вижте новият жилищен проект в Дружба1 с най-изгодни цени на пазара в София в момента!

  • Развита инфраструктура и удобен транспорт – може да стигате до центъра или други офис зони удобно и бързо с Метро.
  • Парк и множество детски площадки – няма да се налага да губите време в пътуване за да се разходите с децата или приятели.
  • Училища и детски градини – ако все още не ви трябват, рано или късно това ще бъде главен приоритет.
  • Хранителни вериги и малки квартални магазини – любимите ви магазини ги има и няма да се налага да пазарувате там, където не ви харесва.

Локация

Районът е разположен в източната част на София, в близост до бул. Цариградско шосе и граничи с бул. Асен Йорданов, продължението му бул. Искърско шосе, бул. Проф. Цветан Лазаров, бул. Брюксел и други.

Транспорт

Както може би много от Вас, които познават добре района, знаят че Дружба е стар квартал на София, който е с добре развита инфраструктура и разполага с добра транспортна връзка с централната градска част, както и с периферната посредством автобуси, трамвай и две метростанции. Също така бърз и лесен достъп до летище София, по бул. Брюксел, както и с метро.

Семейство

За хора обмислящи вариант за закупуване имот и заживяване в Дружба, предимствата които бихте намерили и от които може да се възползвате там са:

Множество между блокови пространства с детски площадки, пейки, места за отдих и Парк „Дружба“.

Друго удобство са училищата и детските градини намиращи се в самия квартал, а също и за тези които биха предпочели други детски градини или училища извън квартала, както вече споменах в горната точка, разполагате с доста добър достъп до централна градска част или периферна, където бихте могли да откриете и други учебни заведения.

Пазар, цени на имоти и прогнози

Защо пазарът на имоти в Дружба е добър и как бих могъл да се възползвам?

Жилищен комплекс Искър в Дружба 1:

Най-изгодните цени в София в момента. Цените на 2ст. (двустайните) апартаменти са от €42.000. Цените за 3ст. (тристаен) апартамент са от €64.000. Цените сметнати за квадратен метър (м2) са от  €780 на м2.

За сравнение пазара в Дружба в момента: В следващата графика извлечена от най-реномирания сайт за имоти в България, а именно Имот БГ, може да видите, че средната цена в момента в Дружба 1 за в момента е €940/ м2.

Дружба ПАЗАР, Имоти в София - Цени

Имоти в София – Цени, Имоти в София – Цени, Имоти в София – Цени

Подготвили сме информация относно инвеститорите и имотите в този нов проект в Дружба.

Получете по имейл достъп до информация за разпределенията и цените на свободните апартаменти, както и контакт с инвеститорите.

ЕТИКЕТИ: апартаменти София цени, жилища в софия цени, цени имоти София, цени на имоти в София, имоти в софия цени, цени на жилища в София цени апартаменти София, имоти софия цени, недвижими имоти София цени, цени жилища София, апартаменти в софия цени, софия апартаменти цени, цените на имотите София, реални цени на имотите в София, цени имоти 2021, цени на имоти в София 2021, цени на имотите 2021

Предупреждение. Фондация “Делта Анализи” е регистрирано юридическо лице с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност. Материалите, публикувани в платформата, са само с информационно-образователен  и проучвателен характер с цел да подпомогнат мисията на фондацията и не бива да се възприемат като специализирана консултация по сделки с недвижими имоти. Фондация “Делта Анализи” не носи отговорност за начина, по който използвате информацията, съдържаща се в сайта. Винаги се обръщайте към квалифицирани специалисти за въпроси от финансов, правен и друг характер според вашите специфични обстоятелства и предприемете действие на базата на вашия информиран избор.

Анализи

Живот под наем и Новите Лордове

В днешни дни аристокрацията във Великобритания, така наречените лордове, все още владеят около 1/3 от земите. Освен земеделските земи в провинцията, дори в Лондон…