fbpx

Актуална ситуация и обекти в строеж по райони, на едно място

Търсите да закупите имот, или просто се интересувате от това, какви жилищни сгради се строят или предстоят да бъдат построени в София?

Тук бихте могли да получите информация за някои от атрактивните жилищни проекти в София!

Въпреки здравната криза, инвеститорите с които работим, продължават със строителството и довършването на техните обекти. Цените остават стабилни поради спада в производството на нови жилищни единици (спад с 37.5% на производството на нови жилищни единици в София на годишна база, според  НАПРАВЛЕНИЕ “АРХИТЕКТУРА И ГРАДОУСТРОЙСТВО” в Столична Община) и поради това, че търсенето остава стабилно.

И така да започнем със Зоните, Център, Редута, Дружба,
на север към Надежда и на юг към Манастирски ливади. 

Обекти в строеж: 

  1. В близост до пазар „ Димитър Петков“ и метростанция „Константин Величков“ (седеметажна жилищна сграда с двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, също така офиси и паркоместа).Сградата е в процес на изграждане на груб строеж и все още има избор от имоти на различни етажи, квадратури и изложения. Очакваното ѝ завършване е началото на 2022г.
  2. За тези които търсят нещо по-завършено, могат да разгледат обект пред Акт 16 в стилна жилищна сграда и близост до метростанция „Лъвов мост“ ( все още има останали няколко свободни двустайни, тристайни и един четиристаен апартамент на по-висок етаж ).
  3. Малко по на изток от центъра в квартал Редута, бихте могли да разгледате „Пететажна жилищна сграда с по два апартамента на етаж“. Сградата се намира в близост до спирки на градски транспорт, а именно автобуси с номера: 11, 72, 75 и 404. В нея бихте могли да си изберете тристаен или четиристаен апартамент на различен етаж, в зависимост от Вашите предпочитания. Очакваното ѝ завършване е Март/ Април 2021г.

  4. Пренасяме се на север в близост до „Северен парк“, тук разполагаме с малко по-голям проект, разделен на две секции, с два отделни входа и с разгъната застроена площ от 8700 кв.м. В момента сградата е на етап в процес на изграждане на груб строеж и се очаква да бъде изцяло завършена и готова до края на 2022г. Изборът е от едностайни, двустайни и тристайни апартаменти, възможност за обединяване на няколко апартамента в по-голям, а също така и обекти с дворове на партер.
  5. На юг в Манастирски ливадиЗапад, бихте могли да се насладите на жилищен комплекс от две сгради с голям вътрешен озеленен двор. Тук едната сграда е на етап готов груб строеж, а другата е в процес на изграждане на груб строеж, обектът по план ще бъде готов края на 2021г./началото на 2022г. Като все още има избор от няколко двустайни и тристайни апартамента.

 

Предстоящи обекти:

  1. Манастирски ливади – Изток, пететажна жилищна сграда с вътрешен общ двор, тук бихте могли да разгледате компактни двустайни и тристайни имоти, като обектът се намира в близост до обръщалото на автобусите на ж.к. „Гоце Делчев“ и на малко повече от 500 метра от Южен Парк. Също разширението на бул. Тодор Каблешков, позволява бърз достъп до основни пътни артерии. Очаквано стартиране до края на Декември 2020г.
  2. Дружба 1, “Жилищен Комплекс Искър“ – непосредствено до езерото, между 2 метростанции и в близост до Sofia Capital City – най-бързо развиващата се и скоро най-голямата офис зона в София. Крайните цени за клиентите варират от 39 000 – 43 000 Евро за двустаен и 61 000 – 68 000 Евро за тристаен апартамент. Резервациите вече текат, но все още има избор от добри имоти на различни етажи, изложения и квадратури! Очаквано стартиране – пролет 2021г.
  3. В близост до „Женски пазар“, подготвяме обект, който ще стартира пролетта на 2021г. В него бихте могли да разгледате, двустайни и тристайни апартаменти, като също така от началото на 2021г. ще стартират и предварителните резервации на имоти.

 

Повече информация може да получите от автора на този материал:

Димитър Кулов – експерт ново строителство
тел: +359 878 501 233

Актуални предложения за апартаменти в ж.к. Младост
и до метростанция Г.М. Димитров

В следващите редове ще научите за едни от най-добрите предложения в Младост 2, Младост 4 и в кв. Дръвеница (в частта до Г.М. Димитров).

Обекти в строеж: 

 • Комплекс Белс Хил, в близост до Бизнес парк София и метростанция Младост 4. Над 65% от апартаментите вече са продадени, но все още има добър набор от жилища.
• Още едно предложение в Младост 4, в близост до Бизнес парк София. Сграда “Бижу”, отличаваща се с прекрасни гледки към Витоша и много добри разпределения на апартаментите.
• За тези, които харесват района около магазин Хит, държат на добри комуникации, но в същото време искат да бъдат и на спокойно и тихо място. Бутикова сграда, със само 26 апартамента и вътрешен озеленен двор.
• Пренасяме се до метростанция Г.М. Димитров в сграда пред АКТ 16. Сградата е луксозно изпълнена и е единствената висока сграда в околността, т.е. гледките са гарантирани.

За допълнителна информация и контакти, обадете се на:

Тома Кадийски, тел: +359 878 501 433

Актуални предложения за апартаменти в кв. Кръстова вада,
кв.Малинова долина и Обеля-1

В следващите редове ще научите за едни от най-добрите предложения в Младост 2, Младост 4 и в кв. Дръвеница (в частта до Г.М. Димитров).

Обекти в строеж: 

•  Комплекс “Green park”, в близост до Метростанция Обеля. Добри цени, гъвкави схеми на плащане и добър избор на апартаменти.
• За тези, които харесват района около Студенски град, но в същото време искат да бъдат и на спокойно и тихо място.
• Пред Акт 14! Модерен и Функционален Комплекс с вътрешен озеленен двор в кв.Малинова Долина.
• Пренасяме се в кв.Кръстова вада, един от най-бързо развиващите се квартали на София, в модерна сграда с много предимства. Предвидени са 6 жилищни етажа, като на партера са разположени апартаменти със собствен двор.

 

За допълнителна информация и контакти, обадете се на:

Айла Адамова, тел: +359 877 223 977

Получи по @ имейл Актуална Информация

Предупреждение. Фондация “Делта Анализи” е регистрирано юридическо лице с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност. Материалите, публикувани в платформата, са само с информационно-образователен  и проучвателен характер с цел да подпомогнат мисията на фондацията и не бива да се възприемат като специализирана консултация по сделки с недвижими имоти. Фондация “Делта Анализи” не носи отговорност за начина, по който използвате информацията, съдържаща се в сайта. Винаги се обръщайте към квалифицирани специалисти за въпроси от финансов, правен и друг характер според вашите специфични обстоятелства и предприемете действие на базата на вашия информиран избор.

Анализи

Живот под наем и Новите Лордове

В днешни дни аристокрацията във Великобритания, така наречените лордове, все още владеят около 1/3 от земите. Освен земеделските земи в провинцията, дори в Лондон…
Меню